Poštovani kupci,
za sve što niste pronašli na našim stranicama slobodno nas nazovite ili pošaljite upit.

Izjava o osobnim podacima

Ova pravila o privatnosti pružaju transparentne informacije o načinima na koje inovagram.hr prikuplja, upotrebljava, pohranjuje, dijeli ili čuva osobne podatke korisnika web stranice inovagram.hr.

Našu web stranicu možete posjetiti i koristiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ukoliko želite izvršiti prijavu na newsletter ili poslati upit nužno je ustupiti nam određene podatke na uvid.

U sklopu kontakt obrasca i obrasca za upit prikupljamo slijedeće podatke:

 • Ime
 • Adresa
 • Email adresa
 • Telefonski broj
 • Ime tvrtke

Svi prikupljeni podaci koriste se samo i isključivo u svrhu namjene za koju su ustupljeni. Podatke koje prikupimo nećemo niti na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonskim propisanim svrhama. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Osobni podaci se mogu koristiti i u svrhu obrade knjigovodstvene dokumentacije prema propisima iz Zakona o računovodstvu, Zakonu o PDV-u, Zakonu o porezi na dobit te ostalih pravnih propisa koji uređuju poslovanje trgovačkih društava.

Prilikom korištenja naše stranice možemo prikupljati i neke neosobne podatke. Oni se prikupljaju svaki puta kada posjetite našu web stranicu. Ti podaci su informacije o vašim posjetima te kretanju kroz našu stranicu (pregled stranica, duljina posjeta, vrstu preglednika koji koristite, operativni sustav, IP adresu i lokaciju).

Ove informaciju služe kako bi mogli poboljšati našu web stranicu i optimizirati ju za vaš preglednik i lokaciju s koje joj pristupate. Prikupljanje tih podataka odvija se kroz alat Google Analytics tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Informacije se dijele sa Googleom na anonimnoj osnovi.

Inovagram na svojim web stranicama ne prikuplja niti pohranjuje nikakve podatke o plaćanju. Također ne prikupljamo ili pohranjujemo podatke vrlo osjetljive prirode. Na primjer, nećemo spremati vaš spol , bračni status, članstvo u osobnoj skupini, politički stav, seksualnu orijentaciju, vjeru, dob, invalidnost ili rasu.

Osobne podatke koje prikupimo koristimo kako bismo vas mogli kontaktirati u vezi za vašim zahtjevom za ponudom te u marketinške svrhe putem newslettera.

Popunjavanjem zahtjeva za primanje newslettera i klikom na „Prijava“ dajete nam suglasnost za korištenje vaših podataka (e-mail) u svrhu slanja informacija o ponudama, proizvodima i uslugama tvrtke Inovagram.

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu ili se isključiti iz našeg marketinga. Da biste se odmah isključili, jednostavno kliknite  “Odjava” na dnu marketinške e-pošte koja vam je poslana ili pošaljite e-mail na adresu info@inovagram.hr .

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

 • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
 • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
 • pravo na povlačenje privole
 • pravo na podnošenje prigovora
 • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
 • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora
 • Ispravljanje / brisanje osobnih podataka