Poštovani kupci,
za sve što niste pronašli na našim stranicama slobodno nas nazovite ili pošaljite upit.

Poštovani kupci,
ovdje možete na jednostavan način pretražiti naš katalog proizvoda. Ukoliko niste pronašli proizvod koji vam je potreban, molimo da nam pošaljete upit ili nas nazovete.

Upit za ponudom (odabrani proizvodi)

Betonski crijep Toscana

Visoko kvalitetni betonski crijep dostupan u više boja.

Niste našli što ste tražili? Javite nam se!

Kategorija:
Cijena:

0,00 kn (0,00 €)

kom.

Dostupno na upit

Upišite količinu:

Dostupno na upit

Leier betonski crijep karakterizira dugi vijek trajanja i klasična elegancija. Betonski crijepovi Toscana predviđeni se za pokrivanje krovova koji su slični mediteranskoj gradnji. Uz sam oblik, originalnost crijepova osigurava i raznovrsnost boja jer, pored klasičnih, postoji mogućnosti odabira i tzv. ekstra boja.

Leier krovni sustavi omogućuju izvedbu estetičnih i ekonomičnih krovova, a naši betonski crijepovi skladni su sa svim arhitektonskim rješenjima. Valoviti Leier crijepovi prvobitno imaju zaštitnu funkciju. Naime glavna funkcija krova je zaštita građevine od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Također, uz 100%-nu zaštitu logično je i očekivati da krov bude i estetičan. Leierovi betonski crijepovi u najvećoj mogućoj mjeri ispunjavaju sve navedene zahtjeve.

Pročišćene linije i savršeno uklapanje elemenata omogućuju brzo i ekonomično pokrivanje krovova. Često nepredvidivi vremenski uvjeti rezultirali su pojavom pojačane potrebe za savršenim uklapanjem elemenata te sve više do izražaja dolaze oni građevni elementi koji objektu pružaju sigurnu zaštitu čak i pod ekstremnim uvjetima. Leier Toscana betonski crijepovi otporni su kako na vjetar i kišu, tako i na velike vrućine. Zahvaljujući odličnim izolacijskim svojstvima, ovi crijepovi igraju veliku ulogu i u optimalnoj toplinskoj bilanci stambenog prostora.

Dodatni podaci

Opis

Visoko kvalitetni betonski crijep dostupan u više boja.

Niste našli što ste tražili? Javite nam se!

Slični proizvodi

Pošaljite nam upit